Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις Υπηρεσίες Στήριξης Διεθνούς Εμπορίου


 Η GlobalGreece σχεδιάζει και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για μεμονωμένες επιχειρήσεις αλλά και για ομάδες συμπληρωματικών επιχειρήσεων.


Η GlobalGreece υποστηρίζει με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησης σας.
Οι υπηρεσίες της GlobalGreece προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουν λύσεις στους τομείς της Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, της Εξαγωγικής Πληροφόρησης και της Εξαγωγικής Ανάπτυξης.
Ανεξάρτητα εάν ξεκινάτε τώρα ή έχετε ήδη εμπειρία στο διεθνές περιβάλλον, η GlobalGreece σας στηρίζει για να βελτιώσετε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά σας, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

Μπορείτε να δείτε την εμπειρία μας στην ανάπτυξη των εξαγωγών κάνοντας κλικ εδώ: 

  
 Εάν σας απασχολούν αντίστοιχα ερωτήματα και σας ενδιαφέρει η αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης