Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης


 

Η GlobalGreece σας παρουσιάζει τις δυνατότητες που προσφερει για εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στο θέμα του διεθνούς εμπορίου και της ανάπτυξης των εξαγωγών: 
Σεμινάρια  - Κατάρτιση  - Εκδηλώσεις - Συνέδρια
Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ανωτέρω ή θα θέλατε να συζητήσουμε κάποιες ιδιαίτερες σκέψεις ή ανάγκες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
  
Ενδοεπιχειρησιακά Σεμινάρια

Φυσικά όλα μας τα σεμινάρια με τούς ίδιους εισηγητές, μπορούν να οργανωθούν και ενδοεπιχειρησιακά και να χρηματοδοτηθούν από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ με την ιδία πάντα υψηλή ποιότητα και τις ίδιες προδιαγραφές εκπαίδευσης, εκπαιδευτικού υλικού και υποστήριξης.

Επιλογή Συνεργατών

Όλοι μας οι συνεργάτες-εισηγητές έχουν επιλεγεί με τρία ενιαία κριτήρια. Πρώτον την απόλυτη εξειδίκευση στους τομείς που διδάσκουν. Δεύτερο την σχετική επαγγελματική τους εμπειρία, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή όλων όσων διδάσκουν και τρίτον τις επικοινωνιακές και εκπαιδευτικές τους ικανότητες και πρακτικές.

Μεθοδολογία:

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη μεθοδολογία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης είναι η ζωντανή διαδραστική εκπαίδευση που συνδυάζει παρουσίαση ύλης, ομαδική συζήτηση, και βιωματική εξάσκηση σε πραγματικά περιστατικά. Επιδιώκουμε την προσαρμογή όλης της ύλης στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε επιχείρησης από τον επιλεγμένο εισηγητή και στην συνέχεια την μετάδοση πρακτικών και άμεσα εφαρμόσιμων γνώσεων, λύσεων και μεθοδολογιών.

Αριθμός ομάδας:

Για καλύτερη εξάσκηση, ο μέγιστος αριθμός ατόμων πρέπει να είναι έως 15 άτομα, ενώ προτεινόμενος αριθμός είναι τα 10-12 άτομα. Προτεινόμενη η μίξη εκπαιδευομένων από διαφορετικά τμήματα, όμως περίπου παρόμοιας ιεραρχίας.

Διάρκεια Σεμιναρίων

Συνήθως τα προγράμματα μας είναι εξάωρα ή πολλαπλάσια του 6. Ο κάθε τίτλος μπορεί να καλυφθεί συνήθως πλήρως σε 12 ώρες ή περιληπτικά σε 6. Πάντοτε βέβαια η τελική μορφή και διάρκεια εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους που μας θέτει η εκάστοτε επιχείρηση πελάτης.

Σεμινάρια Ανάπτυξης Εξαγωγών

H GlobalGreec είναι η μοναδική εταιρία συμβούλων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην εξαγωγική στήριξη και στην διοργάνωση σειράς εξειδικευμένων σεμιναρίων για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη και συμβούλους με τεχνικά θέματα Διεθνούς Εμπορίου (Διοίκησης και marketing). Τα σεμινάρια μας μπορεί να είναι μεμονωμένα θέματα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες είτε ολοκληρωμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Η θεματολογία καλύπτει ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται διεθνώς, με ομιλητές επιλεγμένους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και τις πρακτικές τους εμπειρίες καθώς και τις μεταδοτικές ικανότητες τους.   

  

Διεθνείς Συνεργασίες

Εκτός από την πιο εξειδικευμένη ομάδα ελλήνων εισηγητών σε θέματα διεθνούς εμπορίου που έχουμε οργανώσει, συνεργαζόμαστε με μια σειρά ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών για την πληρέστερη κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών.

Export Akademie Baden Württemberg (DE)
Henshall Centre (UK)
Export Training (UK)
B2fair (LU)
  
    
Μπορείτε να δείτε την εμπειρία μας στην ανάπτυξη των εξαγωγών κάνοντας κλικ εδώ: 
 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης