Εξαγωγικά νέα

Τελωνειακές Διαδικασίες Εισαγωγών & Εξαγωγών

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει: -  Ενημέρωση για την ηλεκτρονική υποβολή της Διασάφισης στις εισαγωγές και στις άλλες τελωνειακές διαδικασίες. -  Ενημέρωση για τον τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής και τις νέες υποχρεώσεις των συναλλασσομένων με τα Τελωνεία. -  Ανάλυση του τρόπου διενέργειας των ενδοκοινοτικών εμπορικών συναλλαγών αλλά και των εμπορικών συναλλαγών με τρίτες μη κοινοτικές χώρες, -  Ανάλυση των φορολογικών και τελωνειακών υποχρεώσεων των συναλλασσομένων "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Αirbnb - Booking.com - Μικρές Μονάδες Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών για το WOW Effect!

Η συνεχής ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, το φαινόμενο της Airbnb αλλά και η ενασχόληση όλο και περισσότερων ελλήνων στην φιλοξενία έχει κάνει αναγκαία την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας. Στο σεμινάριο αυτό θα επικεντρώσουμε στην άψογη εξυπηρέτηση. Θα δούμε τις προσδοκίες των σύγχρονων ταξιδιωτών και πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές με επιτυχία. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Εργαστήρι Ανάπτυξης Εξαγωγικών Πωλήσεων

Το πρόγραμμα που σχεδιάσαμε είναι μια συστηματική και πρακτική προσέγγιση για τις ελληνικές επιχειρήσεις που βλέπουν τις ευκαιρίες στο εξωτερικό και ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να αναπτυχθούν με επιτυχία σε ξένες αγορές. Είτε θέλετε να πουλήσετε προϊόντα, είτε υπηρεσίες στο εξωτερικό, το σεμινάριο αυτό σας ανοίγει τον δρόμο, παρέχοντας λύσεις, χρήσιμα εργαλεία και πρακτικές προτάσεις - τώρα που - και από ανάγκη αλλά και από επιλογή θέλετε να κάνετε εξαγωγές."Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Cyber Security - Διαχείριση & Ασφάλεια πληροφοριών

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο εστιάζει στις ιδιαιτερότητες και τα λεπτά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την ασφάλεια όλων αυτών. Μέσα από εμβάθυνση σε επιμέρους ενότητες όπως πρόληψη, ασφάλιση, ανάλυση  περιπτώσεων και επιλεγμένες πρακτικές εφαρμογές θα εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις αναγκαίες γνώσεις και πρακτικές, βοηθώντας τους ουσιαστικά να εξοικειωθούν με τις νέες. Θα γίνει επίδειξη και ενημέρωση με πραγματικά γεγονότα από κυβερνοεπιθέσεις τόσο σε επιχειρήσεις αλλά και τόσο σε ιδιωτικά προσωπικά δεδομένα. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Branding, διαφοροποίηση και digital marketing

Το Branding ως συγκριτικό πλεονέκτημα, οι πρακτικοί και έξυπνοι τρόποι διαφοροποίησης που πρέπει να επιδιώξουμε καθώς και η χρήση των οικονομικών αλλά άκρως αποτελεσματικών εργαλείων του digital marketing μπορούν να οδηγήσουν την κάθε ελληνική επιχείρηση σε άλλο επίπεδο ανταγωνιστικότητας. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Χρηματοοικονομική Νοημοσύνη

“Χρηματοοικονομική νοημοσύνη” είναι ένα σύστημα ιδεών και μεθόδων ανάλυσης, ένα χρυσό κλειδί που ξεκλειδώνει αυτό το θαυμαστό κόσμο και φανερώνει τα μυστικά του, για να μετατρέψει την πληροφορία σε προσβάσιμη, κατανοητή, διαφανή έκθεση θεμάτων προς απόφαση και υλοποίηση. Οι όροι βγαίνουν από το άβατο τους, οι αριθμοί διηγούνται την ιστορία τους. Και, ίσως το πιο βασικό, “βγαίνουν από τις ντουλάπες οι σκελετοί”: όσα κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τα νούμερα – μια λαθεμένη επιλογή, μια πρόχειρη εισήγηση, μια καταστροφική πρόβλεψη. Τα στελέχη και οι σύμβουλοι κάθε επιχείρησης χρειάζονται χρηματοοικονομική νοημοσύνη για να μπορούν να κατανοούν & να αξιοποιούν τις χρηματοοικονομικές πληροφορίες, και στη συνέχεια να μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα τα στοιχεία και τις προτάσεις τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Συνδυάστε Αποτελεσματικά τα εργαλεία του Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι πλέον μονόδρομος για κάθε επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία που επιθυμεί να προωθήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας τους. Κατά την διάρκεια του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα όσα έχουν διδαχθεί για να προωθήσουν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Περί εξαγωγών & δικτύων διανομής

Λάθη στην επιλογή του δικτύου διανομής κοστίζουν ακριβά. Η εξαγωγική επιχείρηση χρειάζεται εξαρχής να αποφασίσει ποιούς βασικούς σκοπούς θέλει να εξυπηρετήσει μέσω της επιλογής συγκεκριμένων καναλιών διανομής στις ξένες αγορές. Συγκεκριμενοποιώντας τους στόχους της, θα μπορέσει αργότερα να αξιολογήσει την καταλληλότητα και αποτελεσματικότητα των επιλεγμένων διαύλων. Περισσότερα στο (click)
1 - 8 / 279


Global Greece
Powered by active³ CMS - 14/10/2019 12:03:10 πμ