Εξαγωγικά νέα

Sales Masters 6X6 Εκπαίδευση Πωλητών για αποτελέσματα

Σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει άμεση ανάγκη από αποτελεσματικούς πωλητές και σχεδόν πάντα δυσκολευεται να τους βρει. Για τους λόγους αυτούς σχεδιάσαμε το πρώτο ολοκληρωμένο ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης πωλητών που πιστεύουμε ενδιαφέρει πολλές επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματίες-στελέχη που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις πωλήσος. Το Sales Masters 6Χ6 είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο και πρακτικό πακέτο εκπαίδευσης έξι ημερών που σχεδιάστηκε για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν συστηματικά τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. click ΕΔΩ
Event management Οργάνωση Επιτυχημένων Εκδηλώσεων

Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε βήμα-βήμα τα στάδια διοργάνωσης από την σύλληψη – ιδέα έως την υλοποίηση και το κλείσιμο μιας εκδήλωσης, θα βρούμε τα συστατικά της επιτυχίας, τα οργανωτικά στάδια και θα πάρουμε τα κατάλληλα τεχνικά εργαλεία. Θα εντρυφήσουμε σε τεχνικές διαπραγματεύσεων, σε τρόπους διαχείρισης κοινών και ομάδων που είναι κρίσιμοι στην επιτυχία της οργάνωσής. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Μελέτη για τις εξαγωγικές προοπτικές των προϊόντων, του ελληνικού αγροτοδιατροφικού τομέα, ανά προϊόν και για κάθε χώρα

Ποια είναι τα πιο σημαντικά εξαγώγιμα τρόφιμα της Ελλάδας και ποια έχουν τις καλύτερες προοπτικές και σε ποιες χώρες Τα τρόφιμα – αγροτοδιατροφικά προϊόντα - αποτελούν βασικό εξαγωγικό κλάδο της ελληνικής παραγωγής. Τα τρόφιμα και ποτά συνεισέφεραν σε ποσοστό 16,2% στις ελληνικές εξαγωγές για το 2018, ενώ συγκριτικά με το 2017 παρουσίασαν αύξηση 1,7%.  Είναι ένας βασικός κλάδος στον οποίο ποντάρει η ελληνική οικονομία για την ανάκαμψή της διότι διατηρεί τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, παρουσιάζει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και διασυνδέεται με τον τουρισμό. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα, λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους της, στερείται μεγάλων πεδιάδων και αντ’ αυτών διαθέτει πολλές μικρές πεδιάδες, οροπέδια, πλαγιές και καλλιεργήσιμη γη δίπλα στη θάλασσα. Όλα αυτά έχουν ιδιαίτερα μικροκλίματα και δημιουργούνται εξαιρετικά teroir για την παραγωγή ποιοτικών και μοναδικών προϊόντων.
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ Mydata (Μy Digital Accounting & Tax Application)

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Τα ηλεκτρονικά βιβλία θα μπουν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων από την χρήση 2020. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για μια νέα υποχρέωση, την διαβίβαση δεδομένων στην πλατφόρμα Mydata και την τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων απλογραφικού χαρακτήρα ως αντίγραφο των σημερινών τηρούμενων λογιστικών βιβλίων Πρόκειται για μια πολύ κρίσιμη αλλαγή για τις επιχειρήσεις και αφορά το σύνολο τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Αξιοποιείστε Αποτελεσματικά την Συμμετοχή σας σε   Διεθνείς Εκθέσεις

Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις επενδύουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο στην συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις. Και πράττουν σωστά! Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως οι ίδιοι επιχειρηματίες νοιώθουν ότι η επένδυση αυτή δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και οφέλη. Συνήθως ο κύριος λόγος είναι η ελλιπής προετοιμασία και προγραμματισμός. Οι εκθέσεις είναι ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων και marketing. Μάθετε πώς να τις αξιοποιείστε αποτελεσματικά. Μάθετε τα μυστικά τους και πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει τις βασικές και αναγκαίες δεξιότητες για τους υπεύθυνους της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους πελάτες καθώς και τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών σε Call Center. Καλύπτει βασικές αρχές τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας και βοηθάει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν επαγγελματική προσέγγιση στην διαχείριση της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας και στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας τους. Θα αναβαθμίσει καίριες τεχνικές επικοινωνίας συμπεριλαμβανο-μένων της τεχνικής των ερωτήσεων, της ενεργητικής ακρόασης, του ελέγχου της τηλεφωνικής κλήσης και του ορθού χειρισμού παραπόνων. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Δυνητικό Πελατολόγιο Για Έλληνες Εξαγωγείς Τροφίμων

Οι καλύτεροι εισαγωγείς τροφίμων σε όλο τον κόσμο! Για να βοηθήσουμε την προσπάθεια των ελλήνων εξαγωγέων, έχουμε μόλις ερευνήσει, συγκεντρώσει, ταξινομήσει και διαμορφώσει μία βαση δεδομένων με τους καλύτερους εισαγωγείς τροφίμων ανά χώρα που αγοράζουν συστηματικά προϊόντα από τις μεσογειακές χώρες.
Τεχνικές Είσπραξης Υπολοίπων & Χειρισμός Πιστώσεων

Εισπράξτε τις απαιτήσεις σας και προστατέψτε την επιχείρησή σας Στο σεμινάριο αυτό αναπτύσσονται όλες οι έννοιες, οι στρατηγικές και οι τεχνικές που σχετίζονται με τη σημασία, την πρόληψη, τη δημιουργία και τη διαχείριση των εισπράξεων της επιχείρησης, σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα κύκλου εργασιών και κερδοφορίας. Αναλύονται  ακόμη διεξοδικά, συστηματικοί τρόποι ένταξης των εισπράξεων στην καθημερινότητα όλων των στελεχών της επιχείρησης. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 288


Global Greece
Powered by active³ CMS - 13/12/2019 4:31:08 μμ