Υπηρεσίες ΕκπαίδευσηςΥπηρεσίες Εκπαίδευσης

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

H Global Greece - International Business Projects, αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη και την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών.  

Η διοργάνωση επιχειρηματικών σεμιναρίων για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη και συμβούλους με τεχνικά θέματα επιχειρηματικότητας είναι μία από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας.

Τα σεμινάρια μας μπορεί να είναι μεμονωμένα θέματα είτε ολοκληρωμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάποιας επιχείρησης ή οργανισμού.

 

Επιλογή Συνεργατών

Όλοι μας οι συνεργάτες-εισηγητές έχουν επιλεγεί με τρία ενιαία κριτήρια. Πρώτον την απόλυτη εξειδίκευση στους τομείς που διδάσκουν. Δεύτερο την σχετική επαγγελματική τους εμπειρία, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή όλων όσων διδάσκουν και τρίτον τις επικοινωνιακές και εκπαιδευτικές τους ικανότητες και πρακτικές.

 

Μεθοδολογία Εκπαίδευσης

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη μεθοδολογία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης είναι η ζωντανή διαδραστική εκπαίδευση που συνδυάζει παρουσίαση ύλης, ομαδική συζήτηση, και βιωματική εξάσκηση σε πραγματικά περιστατικά. Επιδιώκουμε την προσαρμογή όλης της ύλης στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε επιχείρησης από τον επιλεγμένο εισηγητή και στην συνέχεια την μετάδοση πρακτικών και άμεσα εφαρμόσιμων γνώσεων, λύσεων και μεθοδολογιών.

 

Αριθμός ομάδας

Για καλύτερη εξάσκηση, ο μέγιστος αριθμός ατόμων πρέπει να είναι έως 15 άτομα, ενώ προτεινόμενος αριθμός είναι τα 10-12 άτομα.

 

Διάρκεια Σεμιναρίων

Συνήθως τα προγράμματα μας είναι εξάωρα ή πολλαπλάσια του 6. Ο κάθε τίτλος μπορεί να καλυφθεί συνήθως πλήρως σε 12 ώρες ή περιληπτικά σε 6. Πάντοτε βέβαια η τελική μορφή και διάρκεια εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους που μας θέτει η εκάστοτε επιχείρηση πελάτης.

 

Θεματολογία σεμιναρίων

Η θεματολογία καλύπτει ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται διεθνώς, με ομιλητές επιλεγμένους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και τις πρακτικές τους εμπειρίες καθώς και τις μεταδοτικές ικανότητες τους.

Η θεματολογία καλύπτει ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται διεθνώς, με ομιλητές επιλεγμένους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και τις πρακτικές τους εμπειρίες καθώς και τις μεταδοτικές ικανότητες τους.   

Οι κύριες κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και τα άμεσα αποτελέσματα είναι τρεις.

Η κυριότερη εκπαιδευτική μας εξειδίκευση είναι Εξαγωγές & Διεθνές Εμπόριο. Οι άλλες δύο κατηγορίες είναι

Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων & Πωλήσεις & Marketing

 

Σεμινάρια Ανάπτυξης Εξαγωγών

H GlobalGreec είναι η μοναδική εταιρία συμβούλων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην εξαγωγική στήριξη και στην διοργάνωση σειράς εξειδικευμένων σεμιναρίων για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη και συμβούλους με τεχνικά θέματα Διεθνούς Εμπορίου (Διοίκησης και marketing). Τα σεμινάρια μας μπορεί να είναι μεμονωμένα θέματα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες είτε ολοκληρωμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Export Masters 8X8

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα  Export Masters 8X8 που σχεδιάσαμε και τρέχει κάθε χρόνο σε τρεις πόλεις είναι ότι πιο άμεσο, πρακτικό και πληρες υπάρχει στην ελληνική αγορά. Περισσότερα στο www.globalgreece.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες, άλλες δραστηριότητες και οργάνωση σεμιναρίων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο

τηλ. 2310474191 ή στο email: [email protected]
Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00