Τι μπορούμε να κάνουμε για σας?

Υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας. 

Σχεδιάζοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης & ανάπτυξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, σας βοηθάμε να μειώσετε τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους καθώς επεκτείνεστε στις αγορές του εξωτερικού.
Σχεδιάζουμε και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας  για μεμονωμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και για κλαδικούς ή περιφερειακούς συλλογικούς φορείς 
Ανεξάρτητα εάν ξεκινάτε τώρα ή έχετε ήδη εμπειρία στο διεθνές περιβάλλον, σας στηρίζουμε για να βελτιώσετε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά σας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε! 

Τελευταία Νέα

Η amazon είναι το παρόν και το μέλλον του ηλεκτρονικού διεθνούς εμπορίου. Οι ευκαιρίες για πολλές ελληνικές επιχειρήσεις να πουλούν τα προϊόντα τους μέσα από την amazon είναι τεράστιες.
Η πρώτη online έκθεση για έλληνες παραγωγούς Μη χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε και εσείς τα προϊόντα σας, για έναν ολόκληρο χρόνο, να σας γνωρίσουν οι επαγγελματίες τροφίμων και ποτών απο όλο τον κόσμο και να επικοινωνήσετε μαζί τους στην επόμενη Online έκθεση, χωρίς να παίζει ρόλο η απόσταση, καθώς η επόμενη συνεργασία σας απέχει μόνο ένα πάτημα του πληκτρολογίου σας.
Πολύ συχνά οι Managers μίας επιχείρησης αναζητούν μία αποτελεσματική Γραμματέα ή Personal Assistant που να εκπληρώνει τις προσδοκίες τους σε αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό, εμπιστοσύνη και άριστη επικοινωνία. Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να προσφέρει τις κατάλληλες γνώσεις και την απαραίτητη ευαισθητοποίηση ώστε τα καθήκοντα της γραμματείας να πάρουν τη μορφή μίας αποτελεσματικής συνεργασίας και να φέρει θετικά αποτελέσματα στα άτομα και στην επιχείρηση.
Η πανδημία και οι τεχνολογικές δυνατότητες έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν οι επιχειρήσεις και οι ομάδες εργασίας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση, η ανάπτυξη και η συζήτηση τεχνικών και τακτικών διοίκησης οι οποίες θα καταστήσουν μία απομακρυσμένη ομάδα αποδοτική στην εποχή των ταχύτατων αλλαγών και εξελίξεων.
Τηρούνται σωστά τα βιβλία της επιχείρησης μου ; Πως θα μπορέσω να τα αναλύσω; Μήπως πληρώνω υπερβολικούς φόρους; Μήπως έχω υποπέσει σε παραβάσεις της εργατικής και φορολογικής Νομοθεσίας χωρίς να το γνωρίζω;
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να: Εντοπίσει ο πωλητής τα δυνατά του σημεία και τις αδυναμίες του να βελτιώσει την εικόνα του, να αναγνωριζει και να διαβαζει τον πελατη και τις αναγκες του, να διατηρεί έντονο το ενδιαφέρον του πελάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και σύντομα να κερδίζει την εμπιστοσύνη του. Να επιτυγχάνει με ευκολία τους στόχους του και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να αξιολογεί τη διαδικασία που ακολουθεί σύμφωνα με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει και να οικοδομήσει ισχυρές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της επιχείρησης ή του οργανισμού.
Πίνακες αντιστοίχισης - Mydata Invoicing -Παραδείγματα Διαβίβασης Στο σεμινάριο θα εξετασθούν μια σειρά από παραδείγματα διαβίβασης φορολογικών παραστατικών στο Mydata Επίσης θα εξετασθεί ο χειρισμός ειδικών θεμάτων όπως για παράδειγμα η διαβίβαση φακέλου εισαγωγών και ενδοκοινοτικών αποκτήσεων στο Mydata.
Οι εξαγωγές ήταν πάντα μια δύσκολη υπόθεση. Μια υπόθεση για λίγους τολμηρούς, αποφασισμένους, τελειομανείς και διατεθειμένους να προσαρμοστούν στις συνθήκες τις απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό σε κάθε ξένη αγορά. Απολαύστε το διδακτικό video που ετοιμάσαμε για εσάς…
Εξαγωγικά νέα, ειδήσεις, υπηρεσίες ανάπτυξης & υποστήριξης εξαγωγών, εξειδικευμένα σεμινάρια, εκπαιδευση, εμπορικές αποστολές, απόψεις ειδικών.
Μία από τις σημαντικές διαρθρωτικές προκλήσεις για την αναπτυξη των εξαγωγών μας, είναι η έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών στις εξαγωγές.
Η Global Greece σας παρουσιάζει μια επιλογή από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία με πρακτικές συμβουλές, βήματα και τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της διεθνούς επιχειρηματικότητας σας.Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΜΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625 - 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00