Τι μπορούμε να κάνουμε για σας?

Υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας. 

Σχεδιάζοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης & ανάπτυξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, σας βοηθάμε να μειώσετε τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους καθώς επεκτείνεστε στις αγορές του εξωτερικού.
Σχεδιάζουμε και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας  για μεμονωμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και για κλαδικούς ή περιφερειακούς συλλογικούς φορείς 
Ανεξάρτητα εάν ξεκινάτε τώρα ή έχετε ήδη εμπειρία στο διεθνές περιβάλλον, σας στηρίζουμε για να βελτιώσετε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά σας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε! 

Τελευταία Νέα

Το σεμινάριο με τίτλο: «Προετοιμάζοντας τη διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις» σκοπό έχει να παρουσιάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση μιας ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ από τη μια γενιά στην άλλη.
Ζούμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ρυθμούς γρηγορότερους από ποτέ. Η ψηφιακή τεχνολογία έχει δημιουργήσει νέες τάσεις και ανάγκες και ο επαγγελματίας πωλητής πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.
Το ειδικό αυτό σεμινάριο αναπτύσσει δεξιότητες, τροποποιεί συμπεριφορές και διαμορφώνει επικοινωνιακές τακτικές εξασφαλίζοντας τους στόχους. Καθοδηγεί στα επιθυμητά αποτελέσματα αποφεύγοντας λάθη και παγίδες.
Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε βήμα-βήμα τη διαδικασία διοργάνωσης συναντήσεων και εκδηλώσεων.
Καθημερινά, η έλλειψη αυτοπεποίθησης στέκεται ως αόρατο εμπόδιο στην επιτυχία στην εργασία και στη ζωή. Το σεμινάριο έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να προσφέρει χρήσιμα εφόδια για καλύτερη επικοινωνία και αύξηση της αυτοπεποίθησης.
Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα αυτό, με σκοπό να παρέχουμε στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξαγωγικής τεχνογνωσίας στοχεύοντας στη διευκόλυνση των Διεθνών Εμπορευματικών Συναλλαγών & ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους της διεθνούς αγοράς
Η κυβερνοασφάλεια είναι η πρακτική προστασίας συστημάτων, δικτύων και προγραμμάτων από ψηφιακές επιθέσεις. Αυτές οι κυβερνοεπιθέσεις συνήθως στοχεύουν στην πρόσβαση, την αλλαγή ή την καταστροφή ευαίσθητων πληροφοριών. εκβίαση χρημάτων από χρήστες ή στην διακοπή των επιχειρηματικών διαδικασιών.
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της συνεχούς μεταβολής, η διαχείριση αποθεμάτων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Η σωστή διαχείριση αποθεμάτων μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Εξαγωγικά νέα, ειδήσεις, υπηρεσίες ανάπτυξης & υποστήριξης εξαγωγών, εξειδικευμένα σεμινάρια, εκπαιδευση, εμπορικές αποστολές, απόψεις ειδικών.
Μία από τις σημαντικές διαρθρωτικές προκλήσεις για την αναπτυξη των εξαγωγών μας, είναι η έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών στις εξαγωγές.
Η Global Greece σας παρουσιάζει μια επιλογή από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία με πρακτικές συμβουλές, βήματα και τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της διεθνούς επιχειρηματικότητας σας.Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00