Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας?

Υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Σχεδιάζοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης & ανάπτυξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, σας βοηθάμε να μειώσετε τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους καθώς επεκτείνεστε στις αγορές του εξωτερικού.
Σχεδιάζουμε και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας για συλλογικούς φορείς όπως επιμελητήρια, κλαδικούς και περιφερειακούς συνδέσμους αλλά και για μεμονωμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ανεξάρτητα εάν ξεκινάτε τώρα ή έχετε ήδη εμπειρία στο διεθνές περιβάλλον, σας στηρίζουμε για να βελτιώσετε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά σας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε! 


Τελευταία Νέα
Αυτό το άρθρο αξίζει να διαβαστεί. Είναι εκπληκτικά αυτά που έρχονται και πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε.
8/1/2017
Πολύ συχνά η τιμολόγηση αντιμετωπίζεται ως «τακτικό» πρόβλημα χρηματοοικονομικής ανάλυσης ή διοίκησης πωλήσεων. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για ζήτημα «στρατηγικό» που απαιτεί το συντονισμό πολλών λειτουργικών περιοχών μιας επιχείρησης, καθώς όλο το marketing επικεντρώνεται, τελικά, στις αποφάσεις τιμολόγησης. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
6/6/2017
Ο μέσος άνθρωπος λαμβάνει περίπου 230 αποφάσεις ημερησίως.Η βελτίωση του τρόπου λήψης των αποφάσεων, που είναι το τελικό ζητούμενο του σεμιναρίου, απαιτεί τη συμμετοχή σας στη λήψη πραγματικών αποφάσεων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Μέσα από την πληθώρα ασκήσεων και δραστηριοτήτων θα διαπιστώσετε και θα αισθανθείτε «παγιδευμένοι». "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
5/13/2017
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πώληση σε Δυσαρεστημένους Πελάτες» καταπιάνεται με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την επανάκτηση της αφοσίωσης του πελάτη, για την διαχείριση της δυσαρέσκειας του και την επανέναρξη της συνεργασίας μαζί του σε άριστο κλίμα. Οι συμμετέχοντες θα εκτεθούν σε τεχνικές και υλικό ως προς ... "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
4/28/2017
Η Global Greece σε συνεργασία με την Lever Learning  παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ανοικτή μορφή “open workshop” ένα μοναδικό διήμερο εργαστήριο πωλήσεων διάρκειας 14 ωρών με 2 εισηγητές και με ατομικό coaching εφαρμογής 3 μηνών. H μεθοδολογία Frame work της Value Selling αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων παγκοσμίως με διεθνή αναγνώριση. Η εταιρεία Value Selling Associates USA κατατάσσεται την τελευταία πενταετία ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρείες παροχής εκπαίδευσης πωλήσεων, παγκοσμίως. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
4/25/2017


Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης