Τι μπορούμε να κάνουμε για σας?

Υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας. 

Σχεδιάζοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης & ανάπτυξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, σας βοηθάμε να μειώσετε τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους καθώς επεκτείνεστε στις αγορές του εξωτερικού.
Σχεδιάζουμε και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας  για μεμονωμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και για κλαδικούς ή περιφερειακούς συλλογικούς φορείς 
Ανεξάρτητα εάν ξεκινάτε τώρα ή έχετε ήδη εμπειρία στο διεθνές περιβάλλον, σας στηρίζουμε για να βελτιώσετε τη διεθνή ανταγωνιστικότητά σας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε! 

Τελευταία Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα για να ξεκινήσω μία νέα καριέρα, μία καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα ή μία νέα εργασία; Χρειάζεται να σκεφτώ με όρους Marketing και να λανσάρω τον εαυτό μου , σαν να ήταν ένα προϊόν με δυνατά σημεία, έτοιμο να κερδίσει την αγορά και να κάνει τη διαφορά.   Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε να σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας διαφορετικά και θα πάρουμε αποφάσεις για τον τρόπο που επικοινωνούμε τη δραστηριότητα μας καθώς και έξυπνους τρόπους για να αυξήσουμε το γόητρο, την επιτυχία και την οικονομική μας ευρωστία
’Το να διατυπώσεις σωστά ένα πρόβλημα είναι συχνά πιο σημαντικό από τη λύση του.’’ Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναγνωρίσουμε πότε έχουμε πρόβλημα και να αναλύσουμε τις τεχνικές της διαδικασίας λήψης απόφασης. Επίσης πως να οργανώνουμε αποτελεσματικά Meetings και όλα αυτά με τρόπο βιωματικό μέσω role plays.
Ο φορολογικός έλεγχος είναι μία διαδικασία στην οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να εμπλακεί ένα φυσικό πρόσωπο ή μία επιχείρηση, βάσει των κριτηρίων επιλογής φορολογικών ελέγχων. Το σεμινάριο αναφέρεται στις τελευταίες τεχνικές ελέγχου καθώς και στις διατάξεις του Κώδικα Φορολογικών διαδικασιών μετά και τις τελευταίες αλλαγές.
Προκαθορίστε Συναντήσεις με αγοραστές από Βαλκανικά Super Markets & Δίκτυα διανομής Στις 19 Νοεμβρίου, πάνω από 100 αγοραστές από τις κυριότερες αλυσίδες super market και τα δίκτυα διανομής των Δυτικών Βαλκανίων θα περιμένουν παραγωγούς και εξαγωγείς σχετικών προϊόντων από τις γύρω χώρες για να συζητήσουν πιθανότητες συνεργασίας.
Το νέο σεμινάριο έχει ως στόχο την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση των συμμετεχόντων για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για συναλλαγές με το Δημόσιο καθώς και θέματα που αφορούν τη διασύνδεση των POS.
Ενωσιακός Τελωνειακός Κώδικας, Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα, Απλουστευμένες Τελωνειακές Διαδικασίες Ηλεκτρονική Διασάφηση, Τελωνειακές διαδικασίες με τρίτες χώρες Ενδοκοινοτικές Συναλλαγές, φορολογικές υποχρεώσεις
Σκοπός του σεμιναρίου ειναι να γίνει κατανοητή η διαδικασία και οι τεχνικές κατάρτισης ενός προϋπολογισμού ο οποίος,  θα είναι απαραίτητος, ως εργαλείο διοίκησης και λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των απαιτήσεων της Ενωσιακής και Ελληνικής νομοθεσίας για τις πληροφορίες που πρέπει να δίνονται στον καταναλωτή και τον τρόπο παρουσίασης τους σχετικά με γενικά θέματα επισήμανσης αλλά και ειδικότερα όπως ισχυρισμούς διατροφής και υγείας που μπορούν να φέρουν.
Εξαγωγικά νέα, ειδήσεις, υπηρεσίες ανάπτυξης & υποστήριξης εξαγωγών, εξειδικευμένα σεμινάρια, εκπαιδευση, εμπορικές αποστολές, απόψεις ειδικών.
Μία από τις σημαντικές διαρθρωτικές προκλήσεις για την αναπτυξη των εξαγωγών μας, είναι η έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών στις εξαγωγές.
Η Global Greece σας παρουσιάζει μια επιλογή από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία με πρακτικές συμβουλές, βήματα και τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της διεθνούς επιχειρηματικότητας σας.Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00