Υπηρεσίες Δικτύωσης 

H Global Greece έγινε πραγματικά Global!

…και στηρίζει τους εξαγωγείς τοπικά σε πάνω από 30 χώρες

 

Η Global Greece ειναι συνδεδεμένο μέλος του διεθνούς δικτύου  εξαγωγικής υποστήριξης Alliance Experts.

Οι εμπειρογνώμονες της Alliance Εxperts είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών στην ανάπτυξη των εξαγωγών.  Σας βοηθάμε να επιλέξετε τις σωστές αγορές, να μπείτε στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο και να διατηρείτε ψηλά την κερδοφορία των εξαγωγών σας.

Οι εμπειρογνώμονες της Alliance experts βρίσκονται και μπορούν να σας καλύψουν στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κολομβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Ομάν, Ιράν, Κένυα, Γκάνα, Τουρκία, Ινδία, Κίνα, Ρωσία, Ιαπωνία,  Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία και την Αυστραλία.

Ζούμε εκεί, εργαζόμαστε εκεί, έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία, γνωρίζουμε την αγορά και τον ανταγωνισμό, την κουλτούρα, τις ανάγκες & τις δυνατότητες και μιλάμε τη γλώσσα.

Μπορούμε να σας στηρίξουμε σε κάθε φάση της εξαγωγικής σας προσπάθειας.

Στην ιστοσελίδα www.allianceexperts.com   μπορείτε να δείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε και το πως μπορούν πλέον και οι Έλληνες εξαγωγείς να στηριχθούν στο διεθνές δίκτυο των εμπειρογνωμόνων μας.
Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00