Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Sales Masters 6X6 -Εκπαίδευση Πωλητών για Αποτελέσματα

Το Sales Masters 6Χ6 είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο και πρακτικό πακέτο εκπαίδευσης έξι ημερών που σχεδιάστηκε για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν συστηματικά τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. 6 Συναντήσεις, 6 εξειδικευμένα θέματα σε 3 μήνες 6 Ώρες ανά συνάντηση 6 Πρακτικά εγχειρίδια-οδηγοί Άμεση πρακτική εφαρμογή στις επιχειρήσεις σας Συνεχής Υποστήριξη από τους πλέον ειδικούς "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Λογιστικά & Φορολογικά Θέματα Εξαγωγών

Οι εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω δικτύων διανομής ή ηλεκτρονικών πωλήσεων παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και απαιτούν διαφορετική προσέγγιση σε θέματα χρηματοπιστωτικά, λογιστικά και φορολογικά. Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στη λογιστική και φορολογική αντιμετώπιση των πωλήσεων προς το εξωτερικό είτε αυτό αφορά ενδοκοινοτικές συναλλαγές είτε πωλήσεις προς τρίτες χώρες. Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις που προκύπτουν προς τις φορολογικές αρχές, τα θέματα ΦΠΑ, οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνουν καθώς και θέματα φορολογικών ελέγχων εξαγωγικών επιχειρήσεων. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ  (ισχύει από 1.1.20)

Πρόκειται για μια πολύ κρίσιμη αλλαγή για τις επιχειρήσεις και αφορά το σύνολο τους. Η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα λόγω των ενεργειών που απαιτούνται ώστε να υπάρξει προσαρμογή της καθημερινότητας των λογιστηρίων στις νέες συνθήκες. Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Τα ηλεκτρονικά βιβλία θα μπουν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων από την χρήση 2020. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Sales Masters 6X6 Εκπαίδευση Πωλητών για αποτελέσματα

Σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει άμεση ανάγκη από αποτελεσματικούς πωλητές και σχεδόν πάντα δυσκολευεται να τους βρει. Για τους λόγους αυτούς σχεδιάσαμε το πρώτο ολοκληρωμένο ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης πωλητών που πιστεύουμε ενδιαφέρει πολλές επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματίες-στελέχη που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις πωλήσος. Το Sales Masters 6Χ6 είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο και πρακτικό πακέτο εκπαίδευσης έξι ημερών που σχεδιάστηκε για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν συστηματικά τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. click ΕΔΩ
Event management Οργάνωση Επιτυχημένων Εκδηλώσεων

Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε βήμα-βήμα τα στάδια διοργάνωσης από την σύλληψη – ιδέα έως την υλοποίηση και το κλείσιμο μιας εκδήλωσης, θα βρούμε τα συστατικά της επιτυχίας, τα οργανωτικά στάδια και θα πάρουμε τα κατάλληλα τεχνικά εργαλεία. Θα εντρυφήσουμε σε τεχνικές διαπραγματεύσεων, σε τρόπους διαχείρισης κοινών και ομάδων που είναι κρίσιμοι στην επιτυχία της οργάνωσής. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Μελέτη για τις εξαγωγικές προοπτικές των προϊόντων, του ελληνικού αγροτοδιατροφικού τομέα, ανά προϊόν και για κάθε χώρα

Ποια είναι τα πιο σημαντικά εξαγώγιμα τρόφιμα της Ελλάδας και ποια έχουν τις καλύτερες προοπτικές και σε ποιες χώρες Τα τρόφιμα – αγροτοδιατροφικά προϊόντα - αποτελούν βασικό εξαγωγικό κλάδο της ελληνικής παραγωγής. Τα τρόφιμα και ποτά συνεισέφεραν σε ποσοστό 16,2% στις ελληνικές εξαγωγές για το 2018, ενώ συγκριτικά με το 2017 παρουσίασαν αύξηση 1,7%.  Είναι ένας βασικός κλάδος στον οποίο ποντάρει η ελληνική οικονομία για την ανάκαμψή της διότι διατηρεί τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, παρουσιάζει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και διασυνδέεται με τον τουρισμό. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα, λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους της, στερείται μεγάλων πεδιάδων και αντ’ αυτών διαθέτει πολλές μικρές πεδιάδες, οροπέδια, πλαγιές και καλλιεργήσιμη γη δίπλα στη θάλασσα. Όλα αυτά έχουν ιδιαίτερα μικροκλίματα και δημιουργούνται εξαιρετικά teroir για την παραγωγή ποιοτικών και μοναδικών προϊόντων.
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ Mydata (Μy Digital Accounting & Tax Application)

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Τα ηλεκτρονικά βιβλία θα μπουν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων από την χρήση 2020. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για μια νέα υποχρέωση, την διαβίβαση δεδομένων στην πλατφόρμα Mydata και την τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων απλογραφικού χαρακτήρα ως αντίγραφο των σημερινών τηρούμενων λογιστικών βιβλίων Πρόκειται για μια πολύ κρίσιμη αλλαγή για τις επιχειρήσεις και αφορά το σύνολο τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Αξιοποιείστε Αποτελεσματικά την Συμμετοχή σας σε   Διεθνείς Εκθέσεις

Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις επενδύουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο στην συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις. Και πράττουν σωστά! Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως οι ίδιοι επιχειρηματίες νοιώθουν ότι η επένδυση αυτή δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και οφέλη. Συνήθως ο κύριος λόγος είναι η ελλιπής προετοιμασία και προγραμματισμός. Οι εκθέσεις είναι ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων και marketing. Μάθετε πώς να τις αξιοποιείστε αποτελεσματικά. Μάθετε τα μυστικά τους και πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 291

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης