Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Κορωνοϊός: Νέες Ρήτρες Ανωτέρας Βίας και Μεταβολής Συνθηκών από τo Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC)

To Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC), με αφορμή την πανδημία Covid-19, αντέδρασε άμεσα και στις 25 Μαρτίου 2020 δημοσίευσε τις νέες Ρήτρες Ανωτέρας Βίας και Ρήτρες περί Απρόβλεπτης Μεταβολής των Συνθηκών (ICC Force Majeure and Hardship Clauses 2020 - March 2020), που επικαιροποιούν την έκδοση του 2003, προσφέροντας μια απλούστερη παρουσίαση και διευρυμένες επιλογές που καλύπτουν τις διάφορες εκτεταμένες ανάγκες των εταιρειών.
Ανάλυση McKinsey: Οι επιπτώσεις του Κοροναϊού στην επιχειρηματικότητα

Η αναγνωρισμένη πλέον και από τον ΠΟΥ, παγκόσμια πανδημία του κοροναϊού, αποτελεί πρώτα και κύρια έναν απόλυτο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, για την αντοχή των υγιειονομικών δομών σε όλο τον κόσμο, ενώ αναπόφευκτα αλλάζει εκ των πραγμάτων την φιλοσοφία της επιχειρηματικότητας, που καλείται να προσαρμοστεί σε νέες πρωτόγνωρες συνθήκες. παρουσιάζουμε την πρόσφατη μελέτη της McKinsey για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην διεθνή επιχειρηματικότητα.
Εξαγωγικές Διαδικασίες & Διεθνείς Διακανονισμοί - INCOTERMS®2020, Ενέγγυες Πιστώσεις L/C, Διασφάλιση Πληρωμών

- Ενημερωθείτε για τους αναθεωρημένους όρους παράδοσης των εμπορευματικών συμβολαίων (INCOTERMS ® 2020) και μάθετε να τους χρησιμοποιείτε με ευκολία στις καθημερινές σας συναλλαγές. - Ενημερωθείτε για τους διεθνείς τρόπους πληρωμής και τις εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης και ελέγχου του πιστωτικού κινδύνου και αποφύγετε λάθη που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα. - Αποκτήστε ευελιξία στη χρήση των εργαλείων άσκησης της εμπορικής πολιτικής, διευκολύνετε την επικοινωνία, διασφαλίστε τη συνεργασία και χτίστε ένα καλό κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης με πελάτες και συνεργάτες. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Branding, Διαφοροποίηση και Digital Marketing

Διαπιστώνεται αδυναμία στο σχεδιασμό επωνύμων, ανταγωνιστικών προϊόντων, υψηλής προστιθεμένης αξίας που θα αποτελέσουν το διαβατήριο για την διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων σε νέες αγορές. Το Branding ως συγκριτικό πλεονέκτημα, οι πρακτικοί και έξυπνοι τρόποι διαφοροποίησης που πρέπει να επιδιώξουμε καθώς και η χρήση των οικονομικών αλλά άκρως αποτελεσματικών εργαλείων του digital marketing μπορούν να οδηγήσουν την κάθε ελληνική επιχείρηση σε άλλο επίπεδο ανταγωνιστικότητας. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Τελωνειακές Διαδικασίες Εισαγωγών & Εξαγωγών

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει: - Ενημέρωση για την ηλεκτρονική υποβολή της Διασάφισης στις εισαγωγές και στις άλλες τελωνειακές διαδικασίες. - Ενημέρωση για τον τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής και τις νέες υποχρεώσεις των συναλλασσομένων με τα Τελωνεία. - Ανάλυση του τρόπου διενέργειας των ενδοκοινοτικών εμπορικών συναλλαγών αλλά και των εμπορικών συναλλαγών με τρίτες μη κοινοτικές χώρες, - Ανάλυση των φορολογικών και τελωνειακών υποχρεώσεων των συναλλασσομένων "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Πώς θα γίνω ο φοροτεχνικός της επιχείρησής μου; Ένα χρήσιμο & αποδοτικό εγχείρημα

Στο σεμινάριο αυτό αναλύονται όλες οι τεχνικές του λογιστικού και φορολογικού ελέγχου των επιχειρήσεων από τους ίδιους τους επιχειρηματίες. Καταλαμβάνει απλές πρακτικές όπως η ανάγνωση ενός ισοζυγίου μέχρι τα σύνθετα φορολογικά θέματα, όπως του εάν θα πρέπει σε μια διοικητική πράξη να συμβιβαστώ ή να ασκήσω ενδικοφανή προσφυγή. Επίσης γίνεται ανάλυση όλων των παραβάσεων στα οποία επιβάλλονται αντίστοιχα πρόστιμα και πως αυτά θα πρέπει να αποφεύγονται. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
“ H Γοητεία και ο Έρωτας Της Πώλησης”

«Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για νεους πωλητές, στελέχη των πωλήσεων που αναλύει την διαδικασία της πώλησης και τα μυστικά της σήμερα» Ειναι σημαντικό να ξεκινάς την καριέρα σου στις πωλήσεις σωστά, με γνώσεις και μεθοδολογία, γιατί η πώληση είναι μέθοδος και διαδικασία. Πρέπει να έχεις τις σωστές βάσεις για την Επιτυχία. Δεν έχει σημασία πόσο κακή ή καλή είναι η οικονομία, οι άνθρωποι και οι εταιρείες εξακολουθούν να έχουν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Και, θα εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια για την επίλυσή τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
CopyWriting that Sells - Κείμενα και Περιεχόμενο που φέρνουν πελάτες & αυξάνουν τις πωλήσεις μας!

Μία επιχείρηση που επενδύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού της μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μπορεί να αποκτήσει πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες. Σε αυτό το σεμινάριο θα καλύψουμε βήμα βήμα όλες τεχνικές και γνώση που μετατρέπουν απλά κομμάτια κειμένου σε περιεχόμενο - διαμάντι που μπορεί να μετατρέψει κάθε "Ναι, ίσως και να το χρειάζομαι κάποια στιγμή...", σε "Ναι, αυτό είναι που θέλω!”. Επιπρόσθετα θα πάρουμε χρήσιμες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη γενικότερη πωλησιακή επικοινωνία μας σε γραπτό και σε προφορικό λόγο. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 299

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης