Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Αirbnb - Booking.com Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την Bραχυχρόνια Mίσθωση Aκινήτων

Θα παρουσιαστούν τα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Θα γίνει παρουσίαση των προϋπόθεσαν που απαιτούνται, αλλά και των όσων συνεπάγονται για τους ιδιοκτήτες μετά τη μίσθωση του ακινήτου τους μέσω ψηφιακής πλατφόρμας Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν, τόσο για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί το ακίνητο, όσο και για το νομικό και φορολογικό καθεστώς που επικρατεί , έως σήμερα. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Διαπραγματευτείτε Αποτελεσματικά - Βελτιώστε Τεχνικές και Δεξιότητες

Το σεμινάριο αυτό παρέχει μία σύντομη και εντατική εισαγωγή στην ανάλυση και την πρακτική της διαπραγμάτευσης. Χρησιμοποιούμε εικονικές διαπραγματευτικές καταστάσεις, μελέτες περίπτωσης (case studies) και συζήτηση στην ομάδα για να αναδείξουμε την πρακτική εφαρμογή των θεμάτων που αναλύονται. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι επιμορφούμενοι θα έχουν κατακτήσει το θεωρητικό πλαίσιο το οποίο θα τους βοηθήσει να μετατρέψουν την εμπειρία τους στις διαπραγματεύσεις σε εμπειρογνωμοσύνη (expertise). "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
H Global Greece έγινε πραγματικά Global! …και στηρίζει τους εξαγωγείς τοπικά σε πάνω από 30 χώρες

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι είμαστε πλέον μέλος του διεθνούς δικτύου εξαγωγικής υποστήριξης Alliance Experts. Οι εμπειρογνώμονες της Alliance Εxperts είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών στην ανάπτυξη των εξαγωγών. Σας βοηθάμε να επιλέξετε τις σωστές αγορές, να μπείτε στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο και να διατηρείτε ψηλά την κερδοφορία των εξαγωγών σας. Οι εμπειρογνώμονες της Alliance experts βρίσκονται και μπορούν να σας καλύψουν στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κολομβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Ομάν, Ιράν, Κένυα, Γκάνα, Τουρκία, Ινδία, Κίνα, Ρωσία, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία και την Αυστραλία.
Τεχνικές Αποτελεσματικής Εφαρμογής & Διαχείρισης Πιστωτικής Πολιτικής και Ελέγχου

Η παρουσίαση σε πλήρη ανάλυση ενός ολοκληρωμένου συστήματος πιστωτικής πολιτικής και ελέγχου πιστώσεων με σκοπό τη διασφάλιση της εύρωστης χρηματοοικονομικής λειτουργικότητας και βιωσιμότητας της επιχείρησης, μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής τεχνικών και μεθόδων αξιολόγησης πελατών και μέτρησης του πιστωτικού κινδύνου. Κύριοι Άξονες: Αρχές πιστωτικής πολιτικής. Μεθοδολογία και διαδικασίες προσδιορισμού φερεγγυότητας πελατών στη θέσπιση πιστωτικών ορίων και τη λήψη επαρκών καλύψεων. Διαδικασία ελέγχου των πιστώσεων Εκθέσεις προς τα Διοικητικά Στελέχη για ενημέρωση και λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Εμπορική αποστολή Ιρακινών επιχειρηματιών

Eκδήλωση συναντήσεων B2B, 24 & 25 Απριλίου 2018 Στις 24 και 25 Απριλίου θα βρίσκονται στην Αθήνα μία ομάδα Ιρακινών επιχειρηματιών με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις. Την αποστολή οργανώνει το IBU (International Business Union του Ιράκ) σε συνεργασία με την Global Greece. Η αποστολή προβλέπει εξατομικευμένες και προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ Ιρακινών και Ελλήνων επιχειρηματιών. Υπάρχει διαθέσιμος κατάλογος με τα προφίλ των Ιρακινών επιχειρήσεων που συμμετέχουν. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
"Business Canvas Analysis for Startups"  

Μια νέα / νεοφυής startup, είναι σαν ένα νεογέννητο: ή θα επιζήσει και θα ενηλικιωθεί ή δεν θα τα καταφέρει και θα πεθάνει. Μια υπό σύσταση επιχείρηση αντιμετωπίζει το οξύ πρόβλημα μετατροπής της επιχειρηματικής ιδέας σε αξιόπιστη επιχειρηματική πρόταση. Το ερώτημα που γεννάται είναι, ποιός είναι ο δρόμος & ποιά είναι τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνουμε για να καλύψουμε αυτή την απόσταση; "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Τελωνειακές Διαδικασίες & Συναλλαγές

Νέος Ενωσιακός Τελωνειακός Κώδικας, Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα, Απλουστευμένες Τελωνειακές Διαδικασίες, Ηλεκτρονική Διασάφηση, Τελωνειακές διαδικασίες με τρίτες χώρες, Ενδοκοινοτικές Συναλλαγές & άλλες Υποχρεώσεις "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Εξαγωγικό Marketing & Έρευνα Ξένων Αγορών

Χρειαζόμαστε περισσότερους και πιο αποτελεσματικούς εξαγωγείς για να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά. Είτε θέλετε να πουλήσετε προϊόντα, είτε υπηρεσίες στο εξωτερικό, οι έξι ώρες που θα αφιερόσετε θα σας ανοίξουν τον δρόμο, παρέχοντας λύσεις, χρήσιμα εργαλεία και πρακτικές προτάσεις - ίσως - στην πιό δύσκολη περίοδο των ελληνικών επιχειρήσεων.  "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 243

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης