Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Τελωνειακές Διαδικασίες & Συναλλαγές

Τελωνειακές Διαδικασίες & Συναλλαγές Νέος Ενωσιακός Τελωνειακός Κώδικας, Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα, Απλουστευμένες Τελωνειακές Διαδικασίες, Ηλεκτρονική Διασάφηση, Τελωνειακές διαδικασίες με τρίτες χώρες, Ενδοκοινοτικές Συναλλαγές & άλλες Υποχρεώσεις. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (click)
Η αγορά της Ρωσίας χωρίς μυστικά - Δώστε διαβατήριο στα προιοντα σας

Είναι γεγονός πως η πολυδαίδαλη νομοθεσία το αχανές της χώρας οι δυσκολίες στις μεταφορές αλλά και το θέμα της γλώσσας αποτελούν προβλήματα που απαιτούν λύσεις. Οι δυσκολίες αλλά και οι περιορισμοί στους οποίους προσκρούουν συνήθως οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, επιβάλλουν καλή προετοιμασία, γνώση των συνθηκών και επιχειρηματικών συνηθειών που επικρατούν εκεί, σωστή καθοδήγηση και υιοθέτηση μιας όσο το δυνατόν πιο συστηματικής προσέγγισης όσο αφορά την είσοδό τους και την συνεργασία τους με την δύσκολη αυτή αγορά. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Δημιουργήστε Πιστούς Πελάτες - Τεχνικές και μυστικά του Marketing Υπηρεσιών

Η παροχή σταθερών και ποιοτικών Υπηρεσιών συντελεί στην διατήρηση των υπαρχόντων πελατών, αυξάνει την πιστότητά τους και με την φήμη που δημιουργείται, φυσικά είτε ψηφιακά, φέρνει νέους Πελάτες, με αποτέλεσμα την αύξηση των Πωλήσεων, την διευκόλυνση των συμπληρωματικών και προστιθέμενων Πωλήσεων και τον εμπλουτισμό της Πελατειακής βάσης, Έτσι τα διαφορετικά, φαινομενικά, πεδία του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, της Εξυπηρέτησης Πελατών και της ανάπτυξης των Πωλήσεων συνεξετάζονται σε ένα πρόγραμμα που έχει στόχο την αναβάθμιση των Υπηρεσιών κάθε είδους, στην παροχή προστιθέμενης Αξίας και στην ικανοποίηση των Πελατών. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Εξαγωγικές Διαδικασίες & Τρόποι Διακανονισμού INCOTERMS 2010©, Ενέγγυες Πιστώσεις L/C, Διασφάλιση Πληρωμών

Σχεδιάσαμε αυτό το πρόγραμμα για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το πώς θα διεξάγουν τις συναλλαγές του Διεθνούς Εμπορίου, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και τους κινδύνους και επωφελούμενοι από τη σύγχρονη τεχνολογία και τις σύγχρονες εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης των διασυνοριακών εμπορικών συναλλαγών.
Νοοτροπία Αποτελεσμάτων: Σωστή Νοοτροπία!

Το πρόγραμμα «Νοοτροπία Αποτελεσμάτων» έρχεται να γεμίσει αυτό το κενό με μια πανίσχυρη κόλλα: την Σωστή Νοοτροπία. Συνδυάζει την πάνω από 50 χρόνων έρευνα στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, με πρακτικές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρίες του κόσμου. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Οργάνωση & Τεχνικές Είσπραξης Υπολοίπων Πελατών

Με την χρήση ασκήσεων και πρακτικών εφαρμογών (role play), οι καταρτιζόμενοι θα μάθουν πως να οργανώνουν και να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις και να διασφαλίζουν κάθε φορά την δέσμευση του πελάτη. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Πως θα αλλάξει η ζωή μας στα επόμενα χρόνια.

Αυτό το άρθρο αξίζει να διαβαστεί. Είναι εκπληκτικά αυτά που έρχονται και πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε.
Αποτελεσματική Τιμολόγηση - Στρατηγική & Τακτικές για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Πολύ συχνά η τιμολόγηση αντιμετωπίζεται ως «τακτικό» πρόβλημα χρηματοοικονομικής ανάλυσης ή διοίκησης πωλήσεων. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για ζήτημα «στρατηγικό» που απαιτεί το συντονισμό πολλών λειτουργικών περιοχών μιας επιχείρησης, καθώς όλο το marketing επικεντρώνεται, τελικά, στις αποφάσεις τιμολόγησης. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 223

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης