Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Πώς θα γίνω ο φοροτεχνικός της επιχείρησής μου; Ένα χρήσιμο & αποδοτικό εγχείρημα

Στο σεμινάριο αυτό αναλύονται όλες οι τεχνικές του λογιστικού και φορολογικού ελέγχου των επιχειρήσεων από τους ίδιους τους επιχειρηματίες. Καταλαμβάνει απλές πρακτικές όπως η ανάγνωση ενός ισοζυγίου μέχρι τα σύνθετα φορολογικά θέματα, όπως του εάν θα πρέπει σε μια διοικητική πράξη να συμβιβαστώ ή να ασκήσω ενδικοφανή προσφυγή. Επίσης γίνεται ανάλυση όλων των παραβάσεων στα οποία επιβάλλονται αντίστοιχα πρόστιμα και πως αυτά θα πρέπει να αποφεύγονται. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
“ H Γοητεία και ο Έρωτας Της Πώλησης”

«Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για νεους πωλητές, στελέχη των πωλήσεων που αναλύει την διαδικασία της πώλησης και τα μυστικά της σήμερα» Ειναι σημαντικό να ξεκινάς την καριέρα σου στις πωλήσεις σωστά, με γνώσεις και μεθοδολογία, γιατί η πώληση είναι μέθοδος και διαδικασία. Πρέπει να έχεις τις σωστές βάσεις για την Επιτυχία. Δεν έχει σημασία πόσο κακή ή καλή είναι η οικονομία, οι άνθρωποι και οι εταιρείες εξακολουθούν να έχουν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Και, θα εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια για την επίλυσή τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
CopyWriting that Sells - Κείμενα και Περιεχόμενο που φέρνουν πελάτες & αυξάνουν τις πωλήσεις μας!

Μία επιχείρηση που επενδύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού της μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μπορεί να αποκτήσει πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες. Σε αυτό το σεμινάριο θα καλύψουμε βήμα βήμα όλες τεχνικές και γνώση που μετατρέπουν απλά κομμάτια κειμένου σε περιεχόμενο - διαμάντι που μπορεί να μετατρέψει κάθε "Ναι, ίσως και να το χρειάζομαι κάποια στιγμή...", σε "Ναι, αυτό είναι που θέλω!”. Επιπρόσθετα θα πάρουμε χρήσιμες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη γενικότερη πωλησιακή επικοινωνία μας σε γραπτό και σε προφορικό λόγο. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Sales Masters 6X6 -Εκπαίδευση Πωλητών για Αποτελέσματα

Το Sales Masters 6Χ6 είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο και πρακτικό πακέτο εκπαίδευσης έξι ημερών που σχεδιάστηκε για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν συστηματικά τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. 6 Συναντήσεις, 6 εξειδικευμένα θέματα σε 3 μήνες 6 Ώρες ανά συνάντηση 6 Πρακτικά εγχειρίδια-οδηγοί Άμεση πρακτική εφαρμογή στις επιχειρήσεις σας Συνεχής Υποστήριξη από τους πλέον ειδικούς "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Λογιστικά & Φορολογικά Θέματα Εξαγωγών

Οι εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω δικτύων διανομής ή ηλεκτρονικών πωλήσεων παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και απαιτούν διαφορετική προσέγγιση σε θέματα χρηματοπιστωτικά, λογιστικά και φορολογικά. Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στη λογιστική και φορολογική αντιμετώπιση των πωλήσεων προς το εξωτερικό είτε αυτό αφορά ενδοκοινοτικές συναλλαγές είτε πωλήσεις προς τρίτες χώρες. Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις που προκύπτουν προς τις φορολογικές αρχές, τα θέματα ΦΠΑ, οι λογιστικές εγγραφές που πρέπει να γίνουν καθώς και θέματα φορολογικών ελέγχων εξαγωγικών επιχειρήσεων. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ  (ισχύει από 1.1.20)

Πρόκειται για μια πολύ κρίσιμη αλλαγή για τις επιχειρήσεις και αφορά το σύνολο τους. Η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα λόγω των ενεργειών που απαιτούνται ώστε να υπάρξει προσαρμογή της καθημερινότητας των λογιστηρίων στις νέες συνθήκες. Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Τα ηλεκτρονικά βιβλία θα μπουν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων από την χρήση 2020. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Sales Masters 6X6 Εκπαίδευση Πωλητών για αποτελέσματα

Σχεδόν κάθε επιχείρηση έχει άμεση ανάγκη από αποτελεσματικούς πωλητές και σχεδόν πάντα δυσκολευεται να τους βρει. Για τους λόγους αυτούς σχεδιάσαμε το πρώτο ολοκληρωμένο ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης πωλητών που πιστεύουμε ενδιαφέρει πολλές επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματίες-στελέχη που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις πωλήσος. Το Sales Masters 6Χ6 είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο και πρακτικό πακέτο εκπαίδευσης έξι ημερών που σχεδιάστηκε για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν συστηματικά τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. click ΕΔΩ
Event management Οργάνωση Επιτυχημένων Εκδηλώσεων

Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε βήμα-βήμα τα στάδια διοργάνωσης από την σύλληψη – ιδέα έως την υλοποίηση και το κλείσιμο μιας εκδήλωσης, θα βρούμε τα συστατικά της επιτυχίας, τα οργανωτικά στάδια και θα πάρουμε τα κατάλληλα τεχνικά εργαλεία. Θα εντρυφήσουμε σε τεχνικές διαπραγματεύσεων, σε τρόπους διαχείρισης κοινών και ομάδων που είναι κρίσιμοι στην επιτυχία της οργάνωσής. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 294

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης