Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Πως θα αλλάξει η ζωή μας στα επόμενα χρόνια.

Αυτό το άρθρο αξίζει να διαβαστεί. Είναι εκπληκτικά αυτά που έρχονται και πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε.
Αποτελεσματική Τιμολόγηση - Στρατηγική & Τακτικές για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Πολύ συχνά η τιμολόγηση αντιμετωπίζεται ως «τακτικό» πρόβλημα χρηματοοικονομικής ανάλυσης ή διοίκησης πωλήσεων. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για ζήτημα «στρατηγικό» που απαιτεί το συντονισμό πολλών λειτουργικών περιοχών μιας επιχείρησης, καθώς όλο το marketing επικεντρώνεται, τελικά, στις αποφάσεις τιμολόγησης. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Το Μυαλό Σας Μπορεί Να Σας Παγιδεύσει: Παγίδες Και Στρεβλώσεις Στη Λήψη Αποφάσεων

Ο μέσος άνθρωπος λαμβάνει περίπου 230 αποφάσεις ημερησίως.Η βελτίωση του τρόπου λήψης των αποφάσεων, που είναι το τελικό ζητούμενο του σεμιναρίου, απαιτεί τη συμμετοχή σας στη λήψη πραγματικών αποφάσεων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Μέσα από την πληθώρα ασκήσεων και δραστηριοτήτων θα διαπιστώσετε και θα αισθανθείτε «παγιδευμένοι». "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Πώληση σε Δυσαρεστημένους Πελάτες

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πώληση σε Δυσαρεστημένους Πελάτες» καταπιάνεται με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την επανάκτηση της αφοσίωσης του πελάτη, για την διαχείριση της δυσαρέσκειας του και την επανέναρξη της συνεργασίας μαζί του σε άριστο κλίμα. Οι συμμετέχοντες θα εκτεθούν σε τεχνικές και υλικό ως προς ... "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
VALUE SELLING FRAME WORK Η Μεθοδολογία Της Σύγχρονης Πώλησης

Η Global Greece σε συνεργασία με την Lever Learning  παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ανοικτή μορφή “open workshop” ένα μοναδικό διήμερο εργαστήριο πωλήσεων διάρκειας 14 ωρών με 2 εισηγητές και με ατομικό coaching εφαρμογής 3 μηνών. H μεθοδολογία Frame work της Value Selling αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων παγκοσμίως με διεθνή αναγνώριση. Η εταιρεία Value Selling Associates USA κατατάσσεται την τελευταία πενταετία ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρείες παροχής εκπαίδευσης πωλήσεων, παγκοσμίως. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Εξαγωγικές Διαδικασίες & Τρόποι Διακανονισμού -INCOTERMS 2010©, Ενέγγυες Πιστώσεις L/C, Διασφάλιση Πληρωμών

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να εισάγει τους συμμετέχοντες στις διαδικασίες και τις τεχνικές των εξαγωγών, εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τους όρους παράδοσης των εμπορικών συμβολαίων (INCOTERMS®2010), τους διεθνείς τρόπους πληρωμής και ελέγχου του πιστωτικού κινδύνου. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Ο Νέος Ασφαλιστικός Νόμος - Ασφαλιζόμενα Πρόσωπα - Εισφορές & Παροχές Συντάξεων

Στο σεμινάριο αυτό, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν και θα συστηματοποιήσουν τις γνώσεις τους για το νέο πλαίσιο Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς και για τις νέες ρυθμίσεις επί των εισφορών και γενικών θεμάτων του Ν.4387/2016 της 12.5.2016. H ύλη καλύπτει όλο το εύρος της ασφαλιστικής νομοθεσίας ενώ θα δοθούν απαντήσεις και σε εξειδικευμένα ερωτήματα. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Διαπραγματευτείτε Αποτελεσματικά - Βελτιώστε Τεχνικές και Δεξιότητες

Το σεμινάριο αυτό παρέχει μία σύντομη και εντατική εισαγωγή στην ανάλυση και την πρακτική της διαπραγμάτευσης. Χρησιμοποιούμε εικονικές διαπραγματευτικές καταστάσεις, μελέτες περίπτωσης (case studies) και συζήτηση στην ομάδα για να αναδείξουμε την πρακτική εφαρμογή των θεμάτων που αναλύονται. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι επιμορφούμενοι θα έχουν κατακτήσει το θεωρητικό πλαίσιο το οποίο θα τους βοηθήσει να μετατρέψουν την εμπειρία τους στις διαπραγματεύσεις σε εμπειρογνωμοσύνη (expertise). "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 217

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης