Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Εξαγωγικά νέα


Cyber Security - Διαχείριση & Ασφάλεια πληροφοριών

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο εστιάζει στις ιδιαιτερότητες και τα λεπτά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την ασφάλεια όλων αυτών. Μέσα από εμβάθυνση σε επιμέρους ενότητες όπως πρόληψη, ασφάλιση, ανάλυση  περιπτώσεων και επιλεγμένες πρακτικές εφαρμογές θα εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις αναγκαίες γνώσεις και πρακτικές, βοηθώντας τους ουσιαστικά να εξοικειωθούν με τις νέες. Θα γίνει επίδειξη και ενημέρωση με πραγματικά γεγονότα από κυβερνοεπιθέσεις τόσο σε επιχειρήσεις αλλά και τόσο σε ιδιωτικά προσωπικά δεδομένα. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Branding, διαφοροποίηση και digital marketing

Το Branding ως συγκριτικό πλεονέκτημα, οι πρακτικοί και έξυπνοι τρόποι διαφοροποίησης που πρέπει να επιδιώξουμε καθώς και η χρήση των οικονομικών αλλά άκρως αποτελεσματικών εργαλείων του digital marketing μπορούν να οδηγήσουν την κάθε ελληνική επιχείρηση σε άλλο επίπεδο ανταγωνιστικότητας. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Χρηματοοικονομική Νοημοσύνη

“Χρηματοοικονομική νοημοσύνη” είναι ένα σύστημα ιδεών και μεθόδων ανάλυσης, ένα χρυσό κλειδί που ξεκλειδώνει αυτό το θαυμαστό κόσμο και φανερώνει τα μυστικά του, για να μετατρέψει την πληροφορία σε προσβάσιμη, κατανοητή, διαφανή έκθεση θεμάτων προς απόφαση και υλοποίηση. Οι όροι βγαίνουν από το άβατο τους, οι αριθμοί διηγούνται την ιστορία τους. Και, ίσως το πιο βασικό, “βγαίνουν από τις ντουλάπες οι σκελετοί”: όσα κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τα νούμερα – μια λαθεμένη επιλογή, μια πρόχειρη εισήγηση, μια καταστροφική πρόβλεψη. Τα στελέχη και οι σύμβουλοι κάθε επιχείρησης χρειάζονται χρηματοοικονομική νοημοσύνη για να μπορούν να κατανοούν & να αξιοποιούν τις χρηματοοικονομικές πληροφορίες, και στη συνέχεια να μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα τα στοιχεία και τις προτάσεις τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Συνδυάστε Αποτελεσματικά τα εργαλεία του Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι πλέον μονόδρομος για κάθε επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία που επιθυμεί να προωθήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας τους. Κατά την διάρκεια του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα όσα έχουν διδαχθεί για να προωθήσουν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση τους. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Περί εξαγωγών & δικτύων διανομής

Λάθη στην επιλογή του δικτύου διανομής κοστίζουν ακριβά. Η εξαγωγική επιχείρηση χρειάζεται εξαρχής να αποφασίσει ποιούς βασικούς σκοπούς θέλει να εξυπηρετήσει μέσω της επιλογής συγκεκριμένων καναλιών διανομής στις ξένες αγορές. Συγκεκριμενοποιώντας τους στόχους της, θα μπορέσει αργότερα να αξιολογήσει την καταλληλότητα και αποτελεσματικότητα των επιλεγμένων διαύλων. Περισσότερα στο (click)
Αναλυτικό πρόγραμμα του Export Masters 8X8

Όλοι πλέον θέλουν να γίνουν εξαγωγείς. Λίγοι όμως μπορούν... Αυτό που απαιτείται είναι συστηματική και επαγγελματική προσέγγιση σε κάθε αγορά. Στην Global Greece μετά από πολύχρονη διαδρομή, σχεδιάσαμε το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στις εξαγωγές που θα «τρέξει» το ερχόμενο φθινόπωρο στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο. Είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο και πρακτικό πακέτο εκπαίδευσης οκτώ ημερών που σχεδιάστηκε για άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν συστηματικά τις εξαγωγές τους.  "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Η αγορά της Ρωσίας χωρίς μυστικά

Ενα στοχευμένο σεμινάριο που δίνει στην επιχείρηση σας φτερά για να πετάξει στην απεραντοσύνη της αγοράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Φανταστείτε μια χώρα με τέτοιο πλούτο που έχει χαρακτηριστεί σαν το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη Γή! Φανταστείτε μια χώρα που αποτελεί βασικό εμπορικό εταίρο της Ελλάδος Φανταστείτε επίσης έναν ομόδοξο λαό που μάλιστα αγαπά πολύ την χώρα μας και τους Έλληνες και αποζητά με φανατισμό τα Ελληνικά προϊόντα. Θα σας ενδιέφερε να ανοίξετε μια πόρτα για αυτή την αγορά και να κάνετε εξαγωγές αλλά και εισαγωγές προϊόντων? Ανακαλύψτε μια αγορά 186.000.000 καταναλωτών! "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
Selling Power Η δύναμη του να πουλάς!

Στόχος του σεμιναρίου είναι να περιγράψει μια άλλη, πιο σύγχρονη διάσταση της τακτικής των πωλήσεων, η οποία καθιστά τον πωλητή σύμβουλο του πελάτη. Μια διάσταση η οποία δεν περιορίζεται πλέον στις έμφυτες ικανότητες του πωλητή, αλλά στον εφοδιασμό του με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες θα του δώσουν την δυνατότητα να πουλά δημιουργώντας ένα κλίμα κατανόησης των αναγκών, γνώσης των χαρακτηριστικων του πελάτη και εμπιστοσύνης. Οι μεγάλοι πωλητές έχουν την τεχνογνωσία για μετάβαση από την τεχνική πωλήσεων τους σε εκείνη της εξυπηρέτησης πελατών. Θα πρέπει να ακούτε τον πελάτη σας και να είστε σε θέση να προσδιορίσετε με οτιδήποτε λέει ή να κάνει, ικανό να βοηθήσει και να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών. "Αίτηση Συμμετοχής (click)"
1 - 8 / 276

 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης