Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας για το α' εξάμηνο του 2018


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Τα σεμινάρια που έχουμε προγραμματίσει για το πρώτο εξάμηνο του 2018 για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 

H Global Greece - International Business Projects, αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη και την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών.

 

Η διοργάνωση επιχειρηματικών σεμιναρίων για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη και συμβούλους με τεχνικά θέματα Διεθνούς Εμπορίου είναι μία από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας.  

 

Τα σεμινάρια μας μπορεί να είναι μεμονωμένα θέματα είτε ολοκληρωμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάποιας επιχείρησης ή οργανισμού. Φυσικά όλα μας τα σεμινάρια με τούς ίδιους εισηγητές, μπορούν να οργανωθούν και ενδοεπιχειρησιακά και να χρηματοδοτηθούν από το ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ με την ιδία πάντα υψηλή ποιότητα και τις ίδιες προδιαγραφές εκπαίδευσης, εκπαιδευτικού υλικού και υποστήριξης.

 

 

 

Επιλογή Συνεργατών

Όλοι μας οι συνεργάτες-εισηγητές έχουν επιλεγεί με τρία ενιαία κριτήρια. Πρώτον την απόλυτη εξειδίκευση στους τομείς που διδάσκουν. Δεύτερο την σχετική επαγγελματική τους εμπειρία, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή όλων όσων διδάσκουν και τρίτον τις επικοινωνιακές και εκπαιδευτικές τους ικανότητες και πρακτικές.

Μεθοδολογία:

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη μεθοδολογία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης είναι η ζωντανή διαδραστική εκπαίδευση που συνδυάζει παρουσίαση ύλης, ομαδική συζήτηση, και βιωματική εξάσκηση σε πραγματικά περιστατικά. Επιδιώκουμε την προσαρμογή όλης της ύλης στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε επιχείρησης από τον επιλεγμένο εισηγητή και στην συνέχεια την μετάδοση πρακτικών και άμεσα εφαρμόσιμων γνώσεων, λύσεων και μεθοδολογιών.

Αριθμός ομάδας:

Για καλύτερη εξάσκηση, ο μέγιστος αριθμός ατόμων πρέπει να είναι έως 15 άτομα, ενώ προτεινόμενος αριθμός είναι τα 10-12 άτομα. Προτεινόμενη η μίξη εκπαιδευομένων από διαφορετικά τμήματα, όμως περίπου παρόμοιας ιεραρχίας.

 

 

Διάρκεια Σεμιναρίων

Συνήθως τα προγράμματα μας είναι εξάωρα ή πολλαπλάσια του 6. Ο κάθε τίτλος μπορεί να καλυφθεί συνήθως πλήρως σε 12 ώρες ή περιληπτικά σε 6. Πάντοτε βέβαια η τελική μορφή και διάρκεια εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους που μας θέτει η εκάστοτε επιχείρηση πελάτης.

Σεμινάρια Ανάπτυξης Εξαγωγών

H GlobalGreec είναι η μοναδική εταιρία συμβούλων στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην εξαγωγική στήριξη και στην διοργάνωση σειράς εξειδικευμένων σεμιναρίων για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη και συμβούλους με τεχνικά θέματα Διεθνούς Εμπορίου (Διοίκησης και marketing). Τα σεμινάρια μας μπορεί να είναι μεμονωμένα θέματα προσαρμοσμένα στις τοπικές συνθήκες είτε ολοκληρωμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Η θεματολογία καλύπτει ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται διεθνώς, με ομιλητές επιλεγμένους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και τις πρακτικές τους εμπειρίες καθώς και τις μεταδοτικές ικανότητες τους.


Η θεματολογία καλύπτει ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται διεθνώς, με ομιλητές επιλεγμένους για το υψηλό επίπεδο γνώσεων και τις πρακτικές τους εμπειρίες καθώς και τις μεταδοτικές ικανότητες τους.   

Οι κύριες κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και τα άμεσα αποτελέσματα είναι τρεις.

Η κυριότερη εκπαιδευτική μας εξειδίκευση είναι Εξαγωγές & Διεθνές Εμπόριο. Οι άλλες δύο κατηγορίες είναι

Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων & Πωλήσεις & Marketing

 

Για περισσότερες πληροφορίες, άλλες δραστηριότητες και οργάνωση σεμιναρίων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310474191 ή στο email: bf@globalgreece.gr 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: info@globalgreece.gr

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης