Ημερολόγιο εκδηλώσεωνΜάρτιος 2023 Μάιος 2023
Η θετική ηγεσία είναι ένα στυλ ηγεσίας που εστιάζει στη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την ευημερία, τη δέσμευση και την απόδοση των εργαζομένων. Οι θετικοί ηγέτες εμπνέουν και παρακινούν τις ομάδες τους μέσω της ενσυναίσθησης, της ενθάρρυνσης και της αναγνώρισης των επιτευγμάτων τους. Οι θετικοί ηγέτες δημιουργούν μια αίσθηση σκοπού και νοήματος στη δουλειά τους και καλλιεργούν μια κουλτούρα συνεργασίας, σεβασμού και εμπιστοσύνης. Δεσμεύονται επίσης για την ανάπτυξη των εργαζομένων τους και τους παρέχουν ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Η θετική ηγεσία είναι μια ισχυρή προσέγγιση που μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, αφοσίωσης και ευημερίας
Είτε κάποιος ασχολείται με τοπικές είτε εξαγωγικές πωλήσεις, και επικοινωνεί καθημερινά με Β2Β αγοραστές/πελάτες και πρέπει να 'πουλήσει' το προϊόν ή την υπηρεσία του, πρέπει να γνωρίζει τις βασικές αρχές του πώς θα χτίσει αξία για το προϊόν/υπηρεσία αλλά και πώς θα τη διατηρήσει, ειδικά σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον. Επιπλέον, όταν ένας επαγγελματίας πείσει για τις λύσεις του, ήρθε η ώρα να διαπραγματευτεί. Αλλά πώς θα το κάνει αυτό αν δεν γνωρίζει τις βασικές αρχές;
Το σεμινάριο με τίτλο: «Προετοιμάζοντας τη διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις» σκοπό έχει να παρουσιάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση μιας ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ από τη μια γενιά στην άλλη. Θα γίνει κατανοητό ότι η διαδοχή δεν είναι μια «αυτόματη» διαδικασία, αλλά μια συλλογική προσπάθεια, μια σκυταλοδρομία, όλης της οικογένειας για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη γενιά, που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της επιχείρησης και θα σηματοδοτήσει μια καινούργια αρχή.
Καθώς η εφαρμογή του Mydata προχωρά και μετά την δημοσίευση της απόφασης Α1023/2023 νέες υποχρεώσεις προστίθενται για τις επιχειρήσεις. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις διαβίβασης αποκλίσεων και συμφωνίας εσόδων αλλά και οι αναμενόμενες υποχρεώσεις για τα εφορολογικά έτη, καθώς και η προσυμπλήρωση δεδομένα Mydata των εσόδων και εξόδων του εντύπου Ε3, και η Υποχρεωτική Ηλεκτρονική Τιμολόγηση του Δημοσίου από τους προμηθευτές του.
Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας τους καθώς και για τον εντοπισμό βελτιώσεων σε αυτή. Κατά την διάρκεια του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00