Ημερολόγιο εκδηλώσεωνΜάιος 2023 Ιούλιος 2023
Διαπραγματευόμαστε από τη στιγμή που γεννηθήκαμε. Κάθε επαφή μας είναι και μια διαπραγμάτευση. - Διοικούμε ή Διοικούμεθα - Αγοράζουμε ή Πουλάμε - Εξυπηρετούμε ή Κινητοποιούμε Το ειδικό αυτό σεμινάριο αναπτύσσει δεξιότητες, τροποποιεί συμπεριφορές και διαμορφώνει επικοινωνιακές τακτικές εξασφαλίζοντας τους στόχους. Καθοδηγεί στα επιθυμητά αποτελέσματα αποφεύγοντας λάθη και παγίδες.
Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τους τρόπους ανάπτυξης και χρησιμοποίησης της συναισθηματικής νοημοσύνης σαν απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.
Με δεδομένο ότι η επικοινωνία και η πώληση είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όλοι μας καλούμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να υποστηρίξουμε τη θέση μας, να παρουσιάσουμε μία πρόταση ή να δώσουμε το έναυσμα για δράση.
Μήπως χρειάζεται να ξανα-συστηθώ στην αγορά, στους συνεργάτες και πελάτες μου; Μήπως η εικόνα μου χρειάζεται ανανέωση; Μήπως ήρθε η ώρα για να ξεκινήσω μία νέα καριέρα, μία καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα ή μία νέα εργασία; Χρειάζεται να σκεφτώ με όρους Marketing και να λανσάρω τον εαυτό μου , σαν να ήταν ένα προϊόν με δυνατά σημεία, έτοιμο να κερδίσει την αγορά και να κάνει τη διαφορά. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε να σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας διαφορετικά και θα πάρουμε αποφάσεις για τον τρόπο που επικοινωνούμε τη δραστηριότητα μας καθώς και έξυπνους τρόπους για να αυξήσουμε το γόητρο, την επιτυχία και την οικονομική μας ευρωστία.

Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00