Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

H Global Greece έγινε πραγματικά Global!


Με χαρά ανακοινώνουμε ότι είμαστε πλέον μέλος του διεθνούς δικτύου  εξαγωγικής υποστήριξης Alliance Experts.

Οι εμπειρογνώμονες της Alliance Εxperts είμαστε ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών στην ανάπτυξης των εξαγωγών.  Σας βοηθάμε να επιλέξετε τις σωστές αγορές, να μπείτε στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο και να διατηρείτε ψηλά την κερδοφορία των εξαγωγών σας.

Οι εμπειρογνώμονες της Alliance experts βρίσκονται και μπορούν να σας καλύψουν στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κολομβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Ομάν, Ιράν, Κένυα, Γκάνα, Τουρκία, Ινδία, Κίνα, Ρωσία, Ιαπωνία,  Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία και την Αυστραλία.

 

Ζούμε εκεί, εργαζόμαστε εκεί, έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία, γνωρίζουμε την κουλτούρα, τις ανάγκες & τις δυνατότητες και μιλάμε τη γλώσσα. Μπορούμε να σας στηρίξουμε σε κάθε φάση της εξαγωγικής σας προσπάθειας.


Στην ιστοσελίδα www.allianceexperts.com μπορείτε να δείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε και το πως μπορούν πλέον και οι Έλληνες εξαγωγείς να στηριχθούν στο διεθνές δίκτυο των εμπειρογνωμόνων μας.
 

Στην διάθεση σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη ή ιδέα σας.

Μπάμπης Φιλαδαρλής

 

…και στηρίζει τους εξαγωγείς τοπικά σε πάνω από 30 χώρες 

Αναζήτηση στο site

9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης