Ο Τζακ, η Φασολιά και οι...Εξαγωγές 

Ο Τζακ, η Φασολιά και οι...Εξαγωγές

 

 

Tο βιβλίο αυτό είναι ο απόλυτος -βήμα προς βήμα -οδηγός για εξαγωγείς. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα προβλήματα που καλείτε να αντιμετωπίσει ο έλληνας εξαγωγέας.

Αποτελεί επίσης ένα διδακτικό βοήθημα για το διεθνές εμπόριο για φοιτητές οικονομικών σχολών καθώς και σχολών marketing και διοίκησης επιχειρήσεων.

Η φασολιά που χρειάζεται ο έλληνας Τζακ για να βγει με επιτυχία στις διεθνείς αγορές αποτελείται από τρία βασικά μέρη.

1. Τον κορμό - μια πρακτική μεθοδολογία συστηματικής εξαγωγικής ανάπτυξης σε δέκα απλά βήματα

2. Τα κλαδιά - έναν πλήρη οδηγό για την on-line έρευνα ξένων αγορών με επιλεγμένες τις καλύτερες πηγές εξαγωγικής πληροφόρησης στο διαδίκτυο και

3. Την σωστή επιλογή διαδρομής - ένα σύνολο ειδικά διαμορφωμένων φορμών που τον βοηθούν να οργανώσει το υλικό του και να λάβει τις ορθότερες επιχειρηματικές  αποφάσεις σε κάθε στάδιο της προσπάθειας του.

Είναι ένας μοναδικός –πρακτικός- τρόπος αναζήτησης ειδικών εμπορικών πληροφοριών στο Internet. Συγκεντρώνει τις καλύτερες πηγές εμπορικών πληροφοριών και τις οργανώνει σε 10 βασικές κατηγορίες βάσει των εξαγωγικών "αναγκών" ή "βασικών επιχειρηματικών αποφάσεων".

 

Είναι ένα πραγματικό εργαλείο - 300 σελίδων - στο οποίο θα βρίσκετε συνεχώς λύσεις, ιδέες και απαντήσεις στα εξαγωγικά σας προβλήματα. 

Σε κάθε κεφάλαιο προτείνονται οι καλύτερες σχετικές πηγές πληροφόρησης στο διαδίκτυο και υπάρχουν «συνδεδεμένα» ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ για εμβάθυνση και ειδικά σχεδιασμένες ΦΟΡΜΕΣ για υποστήριξη με έναν διαρθρωμένο, οργανωμένο και συστηματικό τρόπο.

 

Εάν κάνετε ή θέλετε να κάνετε εξαγωγές - αυτό είναι το πρώτο σας βήμα. Όπως εμφατικά τονίζει η σφραγίδα στο εξώφυλλο, αυτό το βιβλίο πραγματικά "Αυξάνει τις Εξαγωγές

  Ποια Η Σχέση Τζακ Φασολιάς & Εξαγωγών;

Πίνακας Περιεχομένων - Ειδικά Κείμενα  -  Φόρμες  

 Σύντομο Βιογραφικό  - YouTube - Facebook 

Παρέχουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης.

Global Greece ΕΠΕ
Υπηρεσίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Βασ. Κωνσταντίνου 35
57500 Επανομή
Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310436625
Email: [email protected]

Ώρες γραφείου: Δευτ. - Παρ. 9:00 - 17:00