Η Ελληνική οικονομία απαιτεί νέες δρομολογήσεις και σημαντική τόνωση της εξωστρέφειας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 

Στη Global Greece υποστηρίζουμε με συστηματικό τρόπο τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής επιχείρησης.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης και δίνουμε λύσεις στους τομείς Διαμόρφωσης Εξαγωγικής Στρατηγικής, Εξαγωγικής Πληροφόρησης και Εξαγωγικής Ανάπτυξης

CopyWriting that Sells - Κείμενα και Περιεχόμενο που φέρνουν πελάτες & αυξάνουν τις πωλήσεις μας! 

 

CopyWriting that Sells

 

Κείμενα και Περιεχόμενο που φέρνουν πελάτες

& αυξάνουν τις πωλήσεις μας!

 

 

 

Στον σημερινό κόσμο του Διαδικτύου το σωστό περιεχόμενο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ισχυρά εργαλεία για την προβολής μίας επιχείρησης.

 

Τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι για όλους τα ίδια. Κοινωνικά Δίκτυα, Website, Online Διαφημίσεις, κ.α. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι το τι θα πούμε μέσα από αυτά. Έχει αποδειχθεί ότι ο κόσμος δεν αγοράζει το προϊόν, αλλά την αξία και το όφελος που του προσφέρει.

Έτσι, όταν το ενημερωτικό υλικό αναδεικνύει τα οφέλη των προϊόντων / υπηρεσιών μας, το ποσοστό των καταναλωτών που βλέπουν και τελικά αγοράζουν αυξάνεται σημαντικά.

 

Μία επιχείρηση που επενδύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού της μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μπορεί να αποκτήσει πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες.

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα καλύψουμε βήμα βήμα όλες τεχνικές και γνώση που μετατρέπουν απλά κομμάτια κειμένου σε περιεχόμενο - διαμάντι που μπορεί να μετατρέψει κάθε "Ναι, ίσως και να το χρειάζομαι κάποια στιγμή...", σε "Ναι, αυτό είναι που θέλω!”. Επιπρόσθετα θα πάρουμε χρήσιμες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη γενικότερη πωλησιακή επικοινωνία μας σε γραπτό και σε προφορικό λόγο.

 

Θεματολογία

 

Τα πάντα ξεκινούν από το σωστό περιεχόμενο

- Πως διαβάζει ο κόσμος στη σημερινή εποχή;
- Με ποιον τρόπο χρειάζεται να δομήσουμε το περιεχόμενό μας για να ανταποκριθούμε σε αυτόν τον σύγχρονο τρόπο ανάγνωσης;
- Η ανατομία το σωστού περιεχομένου.
- Συμβουλές για μία όμορφη και σύγχρονη εμφάνιση κειμένων.

 

Βασικές έννοιες πωλησιακής επικοινωνίας

- Χαρακτηριστικά Vs. Αξία Προϊόντος / Υπηρεσίας.
- Λειτουργόντας με σύμμαχο τα συναισθήματα και τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
- Η Επιρροή: Χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κινητοποιούν και επηρεάζουν. Το κατάλληλο timing.

 

Τα 8 μυστικά του CopyWriting that Sells

Υπάρχουν 8 μυστικά που μετατρέπουν κάθε κείμενο σε στρατηγικό κομμάτι περιεχομένου που μετατρέπει έναν αναγνώστη σε υποψήφιο πελάτη, ή σε μία απευθείας πώληση.

 

Πρακτική Εφαρμογή

Θα δημιουργήσουμε μαζί τα δικά μας κείμενα και θα:
Ανακαλύψουμε ότι το να παράγουμε γραπτό λόγο για το αντικείμενο εργασίας μας είναι εύκολο.
Διαμορφώσουμε τα κείμενα αυτά, εφαρμόζοντας τη θεωρία του σεμιναρίου.
Δούμε πρόσθετες συμβουλές για να κάνουμε κάθε μας κείμενο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και το διαδίκτυο.

 

Βρίσκοντας το Κοινό μας σε αυτόν τον μαγικό κόσμο που λέγεται Διαδίκτυο

Το Διαδίκτυο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι προβολής για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων. Είναι κρίμα να γράφουμε περιεχόμενο και αυτό να χάνεται μέσα στην πληθώρα της πληροφορίας που βρίσκεται εκεί έξω.
Σε αυτή την ενότητα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αφού έχουμε δημοσιεύσει το περιεχόμενό μας (άρθρο στο blog, σελίδα στο website, κ.ο.κ.) ώστε να το προωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Ολοκλήρωση & Κλείσιμο

- Απορίες & Ερωτήσεις.
- Συνοψίζοντας.
- Βιβλιογραφία και Πηγές για περαιτέρω εκπαίδευση και Έμπνευση.

 

   Ολοκληρώνοντας αυτό το Σεμινάριο

-    Θα γνωρίζετε ποια είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν ένα κείμενο να αποτελεί μέρος της στρατηγικής προβολής της επιχείρησής μας.

-    Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να δημιουργείτε περιεχόμενο καθώς και ένα πλάνο οργάνωσης για να εφαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

-    Επιπρόσθετα, θα κατανοήσετε πως μπορείτε με κάθε σας κείμενο να εξηγήσετε στο κοινό σας ότι μπορείτε να τους βοηθήσετε και να τους κάνετε να σας θέλουν για αυτό.

-    Αυτό σημαίνει ότι θα είστε πλέον σε θέση να μεταμορφώνετε κάθε σας γραπτό κείμενο σε μία ευκαρία πώλησης με τρόπο που δε θα περιορίζεται από τους νοητικούς περιορισμούς των υποψήφιων πελατών σας.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

Σε επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, υπεύθυνους τμημάτων marketing & πωλήσεων, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με θέματα προώθησης και digital marketing.

 

Τιμή

Εισηγήτρια

195 € (-10% για έγκαιρη συμμετοχή)

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, παροχής πρακτικού οδηγού σε μορφή βιβλίου, καφέ, χυμούς & light lunch καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληρωμή και με πιστωτική κάρτα σε 3 άτοκες δόσεις!
Ειδική τιμή για πολύτεκνους, άνεργους και φοιτητές 150 ευρώ.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Φωτεινή Βαβίτσα

Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην “Πληροφορική και Διοίκηση”. Εργάζεται στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας από το 2012 αναλαμβάνοντας project αναφορικά με την προβολή επιχειρήσεων στον χώρο του Διαδικτύου. Κύριο κομμάτι κάθε στρατηγικής επικοινωνίας της αποτελεί το περιεχόμενο που δημιουργεί και προωθεί εντός και εκτός διαδικτύου.

Επιπρόσθετα συμμετέχει ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκδηλώσεις, μεταφέροντας την προσωπική της εμπειρία και γνώση σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου.

Το “CopyWriting that Sells” είναι ένα σύμπλεγμα εκπαίδευσης γνώσεων και εμπειρίας που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ως CopyWriter, στις συνεργασίες της.  

Χώρος Διεξαγωγής

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

ΑΘΗΝΑ

Design Hotel Fresh -Σοφοκλέους 26,  Αθηνα  

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Office Club

Θ.Σοφούλη 52, Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες

 

ΑΘΗΝΑ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

15.00-20.30

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

11.00-17.00

   

Ενδιαφέρεστε για το συγεκριμένο σεμινάριο;

   
 

 


 

Αναζήτηση στο site

Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas
Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη

Τηλ: +30 2310474191
Fax: +30 2310474192
Email: [email protected]

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης